TjugoElva AB

Maskinuthyrning

 

 

minigrävare och minidumper

 

tillbaka

Minigrävare - Kubota U10-3

linje

 

Utlämningsplats: Ronneby samt Karlskrona / Nättraby.


En liten och smidig minigrävare som tar sig lätt in på din tomt och trädgård utan att förstöra underlaget. Men låt dig inte luras av dess storlek, maskinen väger 1 ton och kan flytta på stenar som väger flera hundra kilon.
Vare sig du behöver gräva upp några gamla buskar, stubbar eller gräva ner avlopp, dränering och varför inte en pool så är detta maskinen för dig. Du behöver inte vara en expert på grävmaskiner för vi lovar att efter en halvtimme har du kommit in i grävandets konst.

 

Behöver du flytta jordmassorna du grävt upp? Vi ger rabatt om du samtidigt hyr vår Muck-Truck minidumper. Både minidumpern och minigrävaren ryms tillsammans på vårt släp, som naturligtvis ingår i priset vid hyra av minigrävare. Allt är färdiglastat åt dig.

 

 

 Hyra Minigrävare i Ronneby och Karlskrona / Nättraby

 

 

Manual för nerladdning till minigrävare

Bruksanvisning minigrävare

Engelsk Bruksanvisning

 

   

 

 

Frågor och svar

 

Varför ska jag hyra en minigrävare?

- Jobbet du skall utföra är för stort att gräva för hand och du kanske inte kan eller har lust med att låta en större och tyngre grävmaskin köra genom din trädgård.

 

Hur mycket kostar det att hyra minigrävare och minidumper tillsammans?

- I vår prislista kan du se alla priserna både om du vill hyra minigrävaren för sig eller i kombination med vår smidiga minidumper.

 

Hur djupt kan man gräva?

- Du kan med enkla medel gräva ner till 1.5 meters djup.

 

Hur mycket bränsle drar grävmaskinen?

- Minigrävaren drivs med diesel och drar ca 1 liter i timmen.

 

Jag ska gräva upp några stubbar, klarar den av det?

- Går rötterna djupt och rakt ner i marken får man jobba lite mera men genom att gräva runt roten en bit och frilägga brukar det ordna sig. Med en såg kan man bryta starka rötter som sitter långt ner.

 

Vart kan jag hämta minigrävaren?

- Vi har utlämning både i Ronneby på Kullavägen och i Nättraby på Genvägen beroende vilket som passar dig bäst. Vi kan i normala fall få hem maskinen inom en arbetsdag då vi pendlar mellan Ronneby och Karlskrona men under vår semester kan det dock uppstå att vi inte har möjlighet att lämna ut maskinerna på den ort ni bor närmast. Har vi ärenden in till centrala Karlskrona brukar vi även kunna erbjuda att man hämtar ekipaget vid hamnparkeringen på Östrahamngatan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Släp ingår alltid vid hyra av minigrävare Kubuta U10-003 är våran minigrävare som du kan hyra Smidig minidumper som ersätter skottkärran

 

 

 

 

 

 

 

Dagen datum 2020-09-27


Kontakt


TjugoElva AB
Kullavägen 3
372 31 Ronneby

Telefon:0703-003 007


Utlämning

Ronneby:
Kullavägen 3

Nättraby:
Genvägen 5

 


kontakta oss
Här kan du kontakta oss direkt via vår hemsida
Nyheter


Nya priser för 2015!
Nu är det billigare att hyra minigrävare för En dag
Kolla in våra priser här


kortbetalning